development.

Lise-Marie-Kinnaer-pharmd-KU-Leuven-e1516634194834 Development

Lise-Marie Kinnaer, PharmD
KU Leuven

"Zowel voor de ontwikkeling van het logo van mijn onderzoeksproject als de publiciteit – logo, website en ondersteunend materiaal – van het internationaal congres dat we in de zomer 2018 organiseren, waren we onmiddellijk tevreden met de frisse en aantrekkelijke stijl die Root gebruikt. Er wordt snel en zeer degelijk werk geleverd. De verkennende gesprekken rond onze wensen liepen bijzonder vlot. Met een zeer conceptueel idee gaan ze onmiddellijk concreet aan de slag. Knap!"

41-Startup Development

Websites

Een bedrijfswebsite die meer klanten oplevert en er goed uitziet ook. Zo groot of zo klein als het moet zijn.

11-shopping Development

Webshops

24/7 kunnen verkopen, daar heb je een webshop voor nodig. We zetten een webshop voor je op met alle nodige functies, snufjes en integraties. Ons doel: jouw leven en dat van je klanten gemakkelijker maken.

21-Option Development

CMS

We bouwen websites in het WordPress CMS en voorzien een visual builder. Daardoor kan je na oplevering zelf je website beheren. Even een kleine aanpassing maken? Nieuwe blogs of pagina’s toevoegen? Dat kan perfect!

1-Seo Development

SEO

Een mooie site die moet natuurlijk bezoekers aantrekken. Daarom zorgen we voor een goede zoekmachineoptimalisatie voor jouw website. 1ste plaats in Google? Komt eraan!

47-Optimization Development

Websiteoptimalisatie

Heb je al een website, maar mag deze beter presteren? Of wil je jouw spiksplinternieuwe website blijvend optimaliseren? Daarvoor heeft Root Agency verschillende plannen en tools klaarstaan.

39-Coding Development

Op maat

Past jouw idee niet binnen het dagdagelijkse plaatje van een website of webshop? Zoals de visuele product builder die we voor De Stikkie Shop maakten? Bel of mail ons met je vraag, want we gaan de uitdaging graag aan.

Websites, webshops, landingspagina's, e-mailtemplates, admin panelen, CMS, CRM, hosting... en nog zo'n duizend andere termen waar we urenlang als nerds over door kunnen gaan.

Maar waar het bij ons echt om draait is de juiste oplossing vinden voor jouw bedrijf. Onnodige snufjes laten we achterwege om jouw een zo goed mogelijke oplossing te bieden.

Genoeg over onszelf, ontmoet onze klanten.

Ben je op zoek naar

Stuur ons dan een bericht!