Online adverteren

Resultaatgericht en perfect meetbaar

Een doelgerichte aanpak voor het beste resultaat

Online adverteren is de manier om jezelf en je bedrijf in de kijker te zetten. Zonder dat je eerst door de langetermijn opbouw van een goede SEO moet bijvoorbeeld.

Waar de resultaten van een goede langetermijn strategie even op zich kunnen laten wachten, zie je bij online adverteren haast onmiddellijk resultaat. Toch vervangt het 1 de ander niet, ze versterken elkaar juist.

Door in te spelen op de juiste advertentiekanalen voor jouw bedrijf kunnen we jouw doelen waarmaken. Online adverteren gaat namelijk verder dan enkel Google. Je hebt nog de social media en een heel aantal gespecialiseerde advertentiekanalen.

Toch hoef je je daar geen zorgen over te maken. We tekenen jouw advertentieplan voor je uit met de beste kanalen voor jouw doelen.

Diensten-online-adverteren-plazza-group-mockup-advertentie-tool Online adverteren

Google Adwords

Alom bekend bij iedereen die online adverteert. Google Adwords is het advertentieplatform van Google waarmee je jouw website bovenaan de zoekresultaten krijgt in Google. Naast de zoekadvertenties heeft Google Adwords nog mogelijkheden, zoals display advertenties.

Google Shopping

Google Shopping is nog zo’n verlengde van Google Adwords, specifiek gericht op webshops. Google Shopping laat ons toe je hele productbestand te uploaden en dynamische advertenties per product en productcategorie te maken.

“Online advertenties moet je niet zien als platte kost, ze betalen zichzelf namelijk terug”

Social media

Facebook, Twitter, LinkedIn, … elk platform heeft zijn eigen advertentienetwerk. Elk met zijn eigen kantjes en trucs. Verspil geen tijd en bugdet met zelf alles uit te zoeken, laat ons je helpen met het juiste platform kiezen en je advertenties te optimaliseren.

E-commerce platformen

Wist je al dat je jouw producten kan verkopen op Bol.com, Amazon en andere e-commerce marktplaatsen? En dat die platformen hun eigen advertentienetwerk hebben? Laat je informeren over de mogelijkheden. Die platformen zijn nog jong en de concurrentie is nog laag. Je kan jouw concurrent dus een stapje voor zijn!

Meer zichtbaarheid, websitebezoekers en resultaat
Contacteer Bjorn om jouw advertentieplan uit te tekenen
Bjorn Online adverteren