Strakke en eenvoudige webshop

Die werkt en het jouw gemakkelijker maakt

Een goeie webshop maakt het leven gemakkelijker

Root kijkt veel verder dan enkel het bouwen van je webshop. We vertrekken samen met jou vanaf nul en zoeken uit wat jouw webshop nu precies moet kunnen en laten.

Voeg daar nog een toefje strategisch advies bij en we gaan van start! Door middel van maatwerk doen we de puzzelstukken perfect passen. Wat je mag verwachten? Een webshop die past binnen jouw bedrijf, met de nodige marketinginzichten om te groeien.

We geven je na ‘afloop’ nog een extra duwtje in de rug en maken je wegwijs in de wereld van e-commerce. Gewapend met de juiste kennis en een pakket handige tools ben je klaar om het internet te veroveren.

Bienvinue-mockup-wijnpagina Webshop

Waarom je nieuwe webshop bij Root laten maken?

 • Betaalbaar maatwerk, altijd

  Geen kant-en-klaar gedoe. Met veel liefde tekenen we elke website uit. Je mag er zeker van zijn dat wat we bouwen, perfect bij jouw bedrijf past.

 • Eenvoudig te beheren

  Ook in de backoffice zorgen we dat alles klopt. Je toekomstige webshop is eenvoudig in beheer en werkt voor je.

 • Marketinginzichten

  We leren je je webshop doen groeien met een marketingaanpak en advertenties op maat.

 • Multichannel verkoop

  Wil je uitbreiden en miljoenen potentiële klanten erbij krijgen? Dan koppelen we je webshop aan websites als Bol.com en Amazon. Zo kan je rechtstreeks op die kanalen verkopen.

 • Hoog scoren in Google

  Een mooie website moet ook functioneel zijn. We trekken nieuwe klanten aan door je website hoog in Google te scoren.

Lise-Marie-Kinnaer-pharmd-KU-Leuven-e1516634194834 Webshop

Lise-Marie Kinnaer, PharmD
Clinical Pharmacology and Pharmacotherapy, KU Leuven

Zowel voor de ontwikkeling van het logo van mijn onderzoeksproject als de publiciteit – logo, website en ondersteunend materiaal – van het internationaal congres dat we in de zomer 2018 organiseren, waren we onmiddellijk tevreden met de frisse en aantrekkelijke stijl die Root gebruikt. Er wordt snel en zeer degelijk werk geleverd. De verkennende gesprekken rond onze wensen liepen bijzonder vlot. Met een zeer conceptueel idee gaan ze onmiddellijk concreet aan de slag. Knap!

Ben jij onze volgende topshop?
Contacteer Bjorn voor je eerste brainstorm
Bjorn Webshop