Online marketing uitbesteden

Laat al jouw marketingkanalen en contentcreatie beheren door één partij. Bespaar tijd, personeelskosten en verhoog je omzet.

Expertise binnen elk kanaal

Tenzij je een multinational bent, heb je waarschijnlijk geen uitgebreid marketing team in huis. Waar elke persoon zijn eigen specialisatie heeft. Je moet dus op zoek naar een witte raaf: een marketeer die alles goed kan. Als ze al bestaan, zijn ze moeilijk te vinden.

Daarom is de online marketing uitbesteden een interessante denkpiste voor kleine en middelgrote bedrijven. Voor een vast bedrag haal je een hoop expertise in huis over marketingkanalen, content creatie, leadgeneratie en zelfs het beheer van je website.

Je online marketing uitbesteden is kostenbesparend

Vergeleken met de totale loonkost van een fulltime marketeer, werkt het uitbesteden van je online marketing een kostenbesparend.

Je krijgt niet alleen toegang tot een team van experts voor de prijs van één werknemer, maar vermijdt ook bijkomende kosten zoals training en softwarelicenties.

Het one-stop shop principe

Weet jij op den duur nog wie wat in beheer heeft? Je website, hosting, social media, advertenties, … Alles zit bij een aparte partij en dat zorgt voor tijdsverlies.

Door je online marketing bij ons toe te vertrouwen, heb je slechts één aanspreekpunt. We nemen je volledige online marketing uit handen. Van strategie, tot het opzetten van advertentiecampagnes, het creëren van (video)content en ja, zelfs het beheren van je website!

Hoeveel kost online marketing uitbesteden?

* bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en advertentiebudget. Wil je weten wat een goed online advertentiebudget is voor jouw bedrijf en groeiplannen? Plan een gratis marketing consultatie in.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons gerust voor een aanpak op maat.

Op zoek naar 1 specialisatie of een eenmalig project?

Zoek je een marketing partner die 1 aspect van jouw online marketing op zich neemt? Zoals bijvoorbeeld het creëren van een content kalender voor social media, marketing automation, nieuwsbrieven, het maken van een website of allerhande grafisch ontwerp? Dan bekijken we graag hoe we jou kunnen helpen.

Haal een online marketing specialist in huis

Het Root Agency team is beschikbaar op een in-house basis waarmee je jouw marketing team versterkt. Zo haal je voor één of meerdere dagen per week een gespecialiseerde digitale marketeer in huis die onderdeel wordt van jouw team. Ideaal voor marketingteams die zoeken naar online marketing expertise, kennis in-house willen halen maar niet de grote workload hebben voor een full-time medewerker.

Waarom kiezen voor Root Agency?

Micro-agency

Root Agency is een klein, gespecialiseerd team. Als klant ben je zoveel meer dan 'een nummertje'. We zijn enorm betrokken met jouw bedrijf & de resultaten van je campagnes en staan altijd voor je klaar met een persoonlijke service met de glimlach.

Full-Service

We gaan voor volledige ontzorging. Je digitale marketing en website zijn bij ons in goeie handen. Één partij die zorgt voor strategie, design, copywriting, development, advertising en rapportage. Je hoeft dus niet voor elk aspect op zoek naar een andere partner.

Focus op resultaat

Ons doel: die van jouw werkelijkheid maken met mooie resultaten. En dat doen we met een aanpak op maat. We vertrekken niet vanuit een specifiek platform, maar werken een aanpak uit voor jouw doelen en op basis van jouw doelgroep. 

Een sterk netwerk

Is voor jouw online marketing een skill nodig die wij niet rechtstreeks in huis hebben? Zoals bijvoorbeeld een animatievideo waar je mond van open valt? Of een vertaling naar Mandarijn? Dan vallen we terug op een vertrouwd netwerk aan partners om dit te realiseren. Laat de zoektocht en project management aan ons over. zo bespaar jij hopen tijd. 

Een allergie aan wurgcontracten

Een klant vastzetten met wurgcontracten? Daar zijn we helemaal allergisch aan. We geloven sterk in ons werk, willen samen met je groeien en geloven dat tevreden klanten graag met ons willen blijven samenwerken. Daarom werken we zonder vaste termijnen.

We vragen wel dat je de opstart van je online marketing 3 tot 6 maanden de tijd geeft afhankelijk van je markt & budget. Die tijd is nodig om data te verzamelen en de campagnes bij te sturen. 

Transparantie

We zijn 100% transparant en klantgericht.

Advertentieaccounts registeren we in jouw naam. Je krijgt toegang tot alle tools en je website. We verbergen ons niet achter vanity metrics, maar rapporteren de harde feiten die er echt toe doen on jouw bedrijf te doen groeien.

Onze offertes? Die zijn gedetailleerd en realistisch. Onze factuur? Die is voorspelbaar met een vaste prijs voor de samenwerking waar je voor koos.