Online marketing uitbesteden

Subtitle

H2 title

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

h2 title

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

h2 title

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Alles in huis voor een succesvolle marketingmix

Digitale Marketing voor KMO’s

Digitale Marketing voor KMO'sVan het runnen van online campagnes die meer leads & verkopen opleveren tot een ...

Link in bio

Root Agency Link in bioHey daar! Ongetwijfeld kom je op deze pagina terecht doordat je op een link op onze social ...

Biotech web design & website development

Biotech WebsitesWebdesign, webdevelopment, security en support voor biotech startups & gevestigde waarden ...

Hoe maken we van jouw online marketing een succesverhaal?

1. Kennismaken
1. Kennismaken

Let's get to know each other

Elke succesvolle samenwerking start met een goeie kennismaking. Daarom komen we graag langs om jouw bedrijf en team te leren kennen.

2. Analyse
2. Analyse

Let's get analytical

Aandachtig analyseren we jouw website en alle campagnes, content en data die reeds bestaat.

3. Strategie
3. Strategie

Bezint voordat ge begint

We bedenken een plan van aanpak op maat van jouw bedrijf, doelgroep en doelen. Samen bepalen we jouw ideale doelgroep via buyer persona's. We werken jouw online customer journey uit en bepalen welke marketing tools we inzetten om online te scoren.

4. Techniek
4. Techniek

Let's oil the marketing machine

We doen nog even een technische checkup vooraleer we lanceren. Worden conversies goed gemeten op je website? Staan alle marketingtools goed ingesteld? Werken de marketing automations en integraties? Kortom: we zorgen met zekerheid dat alles netjes werkt en gemeten wordt.

5. Lanceren
5. Lanceren

Let's get creative

Time to launch! We vullen je content kalender, bedenken winnende campagnes en fine-tunen alle (advertentie)kanalen voor een knallende start!

6. Optimaliseren
6. Optimaliseren

There's always room to improve

Digitale marketing is een marathon. Na lancering analyseren we in detail elke social media posts, e-mail en advertentiecampagne. Op continue basis optimaliseren we de aanpak en campagnes om zo het meeste uit onze inspanning en jouw advertentiebudget te halen.

7. Rapporteren
7. Rapporteren

Results that matter

Tijdens check-in calls en maandelijkse rapportage momenten brengen we je op de hoogte van alle campagnes, welke optimalisaties uitgevoerd zijn en wat we plannen in de toekomst om het nog beter te doen. Ook brengen we je up-to-speed over de KPIs. Geen eindeloos gezaag over honderden cijfers en grafieken. We rapporteren de essentie zodat je op de hoogte bent van de prestaties, zonder in slaap te vallen tijdens onze meeting.

8. Continu optimaliseren
8. Continu optimaliseren

Rinse and repeat

Nu zijn we echt vertrokken. De eerste resultaten zijn er, nu zetten we al onze online marketing skills in om ervoor te zorgen dat je elke maand topprestaties behaalt.

Dat was onze aanpak in een notendop

Ben je benieuwd hoe de strategie van jouw bedrijf eruit kan zien?

Hoeveel kost online marketing uitbesteden?

* bovengenoemde prijzen zijn exclusief BTW en advertentiebudget. Wil je weten wat een goed online advertentiebudget is voor jouw bedrijf en groeiplannen? Plan een gratis marketing consultatie in.

Lokale held adverteert efficiënt

Onze formule voor starters en lokale ondernemers die meer klanten en omzet zoeken via online marketing.

 

  • Focus op 1 kanaal
    Google advertenties
    of
    Facebook + Instagram advertenties
  • Remarketing om websitebezoekers opnieuw te bereiken
  • Conversies meten
  • Maandelijkse rapportage
hide me
Wat kost online adverteren voor mijn zaak?

Binnen online marketing beslis jij zelf over het budget. Dat zowel binnen Google Ads als Facebook Ads. 

Online campagnes kan je op 2 manieren starten: een tijdsgebonden campagne met een vast budget of een vaste campagne die maand na maand 

Het budget voor een tijdsgebonden campagne hangt af van je doelgroep, de grootte van de regio die je wil bereiken en de looptijd.

Bij een vaste campagne beslis je over een budget per maand. Uit ervaring weten we dat €300 à €400 advertentiebudget per maand nodig is om resultaat te halen uit advertentiecampagnes. Daar komt nog onze fee bij die voor dit soort campagnes €310 per maand bedraagt. Voorzie in totaal dus zeker €610 per maand.

Zijn jouw concurrenten erg actief via Google advertenties? Dan kan dit zich vertalen in hogere kosten per klik dan gemiddeld. Google advertenties werken namelijk via een veilingsysteem. Des te meer concurrenten die graag bovenaan de zoekresultaten willen staan, des te duurder 1 websitebezoeker wordt.

Via een zoekwoordonderzoek maken we een schets van jouw markt en regio, en hoeveel websitebezoekers je mag verwachten. Ontdekken we met dit onderzoek dat de kosten per klik aan de hoge kant zijn door pittige concurrentie? Dan adviseren we je om een hoger budget te voorzien om toch de nodige impact te maken met je Google campagne.

Niet gevonden wat je zocht?

Contacteer ons gerust voor een aanpak op maat.

Op zoek naar 1 specialisatie of een eenmalig project?

Zoek je een marketing partner die 1 aspect van jouw online marketing op zich neemt? Zoals bijvoorbeeld het creëren van een content kalender voor social media, marketing automation, nieuwsbrieven, het maken van een website of allerhande grafisch ontwerp? Dan horen we graag hoe we jou kunnen helpen.

Haal een online marketing specialist in huis

Het Root Agency team is beschikbaar op een in-house basis waarmee je jouw marketing team versterkt. Zo haal je voor één of meerdere dagen per week een gespecialiseerde digitale marketeer in huis die onderdeel wordt van jouw team. Ideaal voor marketingteams die zoeken naar online marketing expertise, kennis in-house willen halen maar niet de grote workload hebben voor een full-time medewerker.

Waarom kiezen voor Root Agency?

Micro-agency

Root Agency is een klein, gespecialiseerd team. Als klant ben je zoveel meer dan 'een nummertje'. We zijn enorm betrokken met jouw bedrijf & de resultaten van je campagnes en staan altijd voor je klaar met een persoonlijke service met de glimlach.

Full-Service

We gaan voor volledige ontzorging. Je digitale marketing en website zijn bij ons in goeie handen. Één partij die zorgt voor strategie, design, copywriting, development, advertising en rapportage. Je hoeft dus niet voor elk aspect op zoek naar een andere partner.

Focus op resultaat

Ons doel: die van jouw werkelijkheid maken met mooie resultaten. En dat doen we met een aanpak op maat. We vertrekken niet vanuit een specifiek platform, maar werken een aanpak uit voor jouw doelen en op basis van jouw doelgroep. 

Een sterk netwerk

Is voor jouw online marketing een skill nodig die wij niet rechtstreeks in huis hebben? Zoals bijvoorbeeld een animatievideo waar je mond van open valt? Of een vertaling naar Mandarijn? Dan vallen we terug op een vertrouwd netwerk aan partners om dit te realiseren. Laat de zoektocht en project management aan ons over. zo bespaar jij hopen tijd. 

Een allergie aan wurgcontracten

Een klant vastzetten met wurgcontracten? Daar zijn we helemaal allergisch aan. We geloven sterk in ons werk, willen samen met je groeien en geloven dat tevreden klanten graag met ons willen blijven samenwerken. Daarom werken we zonder vaste termijnen.

We vragen wel dat je de opstart van je online marketing 3 tot 6 maanden de tijd geeft afhankelijk van je markt & budget. Die tijd is nodig om data te verzamelen en de campagnes bij te sturen. 

Transparantie

Root Agency is 100% transparant. Advertentieaccounts registeren we in jouw naam. Je krijgt toegang tot alle tools en je website. We verbergen ons niet achter vanity metrics, maar rapporteren de harde feiten die er echt toe doen on jouw bedrijf te doen groeien.

Onze offertes? Die zijn gedetailleerd en realistisch. Onze factuur? Die is voorspelbaar met een vaste prijs voor de samenwerking waar je voor koos. We maken op voorhand goede afspraken en wijken daar niet van af.