Een professionele website laten maken

Een website gemaakt door professionals? Dat is meer dan enkel techniek en design. Onze marketinginzichten maken van jouw website een leadgeneratie machine.

Onze websites zijn altijd all-in

Een prachtige website die traag is, daar heb je niks aan. Een technisch meesterwerk dat eruit ziet alsof het gemaakt is in Windows 95? Die uitstraling kan je wel missen. Wij bouwen all-in websites met oog op design, techniek en nog belangrijker: marketinginzichten!

Een website bij Root Agency dat is een slimme investering in de toekomst van je bedrijf.

✅ Focus op meer resultaat (verkopen, offerteaanvragen, demo’s, leads)

✅ Één aanspreekpunt voor design, web, marketing & copywriting

✅ Design op maat

✅ Responsive design (werkt zowel op laptop, smartphone als op tv)

✅ Google Analytics 4 integratie met conversiemetingen

✅ Supersnelle laadtijden

✅ Topsecurity tegen hackers en spam

✅ Beheer zelf, of laat je ondersteunen door ons team

Wij bouwen websites op maat in WordPress

Ja, je leest het goed: wij bouwen websites op maat en dat in WordPress. Gek zou je denken, want zoveel ontwikkelaars gaan je zeggen dat WordPress een slecht systeem is. Enkel voor blogs zeggen ze, niet veilig en supertraag.

Dat spreken we graag tegen. In de juiste handen is WordPress een geweldig systeem voor zowel designer, ontwikkelaar, en jijzelf als klant.

Doorheen de jaren hebben we best practices gecreëerd om WordPress websites veilig en supersnel te maken.

We bouwen je website ook zo dat je in enkele seconden een blog, vacature of nieuwe ebook publiceert (als je de tekst al klaar hebt natuurlijk 😉).

WordPress wordt door meer dan 41% van alle websites op het internet gebruikt. Heb jij een coole functie in je hoofd, waar je website echt niet zonder kan? 9 kansen van de 10 heeft iemand daarvoor al een plugin gemaakt. Dat spaart enorm veel tijd en kosten uit, want die moet je niet op maat laten bouwen.

Heb je toch een functie, of koppeling met marketingsoftware of zelfs je CRM of facturatiesysteem nodig? Dan kunnen onze developer deze voor je bouwen!

Om al die redenen kiezen wij voor WordPress.

Met trots kunnen we zeggen dat op de 7 jaar dat we actief zijn, nog geen enkele van onze websites gehackt is geweest. En dat terwijl de Biotech websites die wij bouwen een uur na lancering vaak al 8000 hacking attempts moeten doorstaan.

Veelgestelde vragen over websites

hideme
Kan ik mijn website zelf beheren?

Jazeker! Wij bouwen je website zo dat je zelf alle inhoud kan aanpassen. Pagina’s bewerken, vacatures toevoegen, nieuwe blogs posten, .. is een fluitje van een cent.

Zelf geen tijd om je website aan te passen? Dan kan je rekenen op de inbegrepen development werkuren in onze hosting & onderhoud formules.

Zijn er maandelijkse kosten gebonden aan m'n website?

Een website brengt enkele lopende kosten met zich mee. Denk aan: hosting, domeinnaam, cookie & consent management modules, …

Je kan dit zelf in beheer nemen. De meeste van onze klanten kiezen wel voor één van onze hosting & onderhoud formules. Dit zijn all-in hostingpakketten met periodiek onderhoud, updates en inbegrepen werkuren voor inhoudelijke aanpassingen.

Zo’n all-in website formule begint bij ons vanaf €99/maand.

Hoe lang duurt het om m'n website te bouwen?

Een website bouwen kan snel gaan. Als de communicatie vlot verloopt, en we op snelle feedback van jou en je team kunnen rekenen, dan kijk je naar een doorlooptijd van 4 tot 12 weken. Afhankelijk van hoe complex je website is natuurlijk.

Kan mijn website over meerdere talen beschikken?

Zeker! De meerderheid van de sites die wij bouwen zijn meertalig. 

Zijn er subsidies voor het laten maken van een website?

Voor meertalige websites of webshops, waarmee bedrijven omzet willen genereren in het buitenland, kunnen rekenen op een subsidie van Flanders Invesment & Trade. Deze subsidie loopt op tot €4.500, wat de volledige, of een groot deel van kost van een website bij ons dekt.

Lees meer, en bekijk onze video, over de subsidie voor meertalige websites & webshops van het FIT.

Wat kost een professionele website laten maken?

Het korte antwoord: dat hangt er vanaf. Elke website is anders, en dus ook het uiteindelijke prijskaartje.

We geven je wel alvast enkele richtlijnen. Een eenvoudige, informatieve website heb je al vanaf €3.000. Grotere en complexere websites met blogs, integraties met marketingsystemen, vacaturemodules, configurators, meertaligheid, … bouwen we voor €5.000 à €12.500.

Voor webshops verwijzen je graag door naar onze webshop pagina.

Waarom gebruiken jullie WordPress om websites te bouwen?

Oké, deze vraag krijgen we wel vaker. Vooral omdat pure techneuten doorheen de jaren WordPress een slechte naam hebben proberen geven. Het klopt dat een slecht ingestelde WordPress website traag is en best eenvoudig te hacken. Ook kennen veel mensen WordPress van de kant-en-klare template websites. Maar in de handen van het juiste team is WordPress een geweldig systeem.

We ontwerpen jouw website eerst volledig op maat in onze Adobe programma’s, met name Adobe XD. Daarna bouwen we dit ontwerp voor jou uit. Je krijgt dus een website op maat.

De website achteraf beheren? Dat is kinderspel. We zorgen dat jij zonder aan de code te hoeven komen, alle aspecten van je website kan wijzigingen.

Functies op maat? Geen probleem! Onze developers kennen WordPress vanbinnen en vanbuiten. Stel je vraag en wij weten je functie in te bouwen.

Ook koppelen op andere systemen zoals je e-mailmarketingsoftware, je CRM, facturatieprogramma, … is perfect mogelijk.

Kortom: in de juiste handen is WordPress het ideale website systeem voor jouw nieuwe site.