Een professionele webshop laten maken

Een webshop gemaakt door professionals? Dat is meer dan enkel techniek en design. Onze marketinginzichten maken van jouw webshop een verkoopmachine.

Onze webshop zijn altijd all-in

Een prachtige webshop die traag is, daar heb je niks aan. Een technisch meesterwerk dat eruit ziet alsof het gemaakt is in Windows 95? Die uitstraling kan je wel missen. Wij bouwen all-in webshops met oog op design, techniek en nog belangrijker: marketinginzichten!

Een webshop bij Root Agency dat is een slimme investering in de toekomst van je bedrijf.

✅ Focus op meer resultaat (verkopen, nieuwsbriefinschrijvingen, …)

✅ Één aanspreekpunt voor design, web, marketing & copywriting

✅ Design op maat

✅ Responsive design (werkt zowel op laptop, smartphone als op tv)

✅ Google Analytics 4 integratie met conversiemetingen

✅ Supersnelle laadtijden

✅ Topsecurity tegen hackers en spam

✅ Beheer zelf, of laat je ondersteunen door ons team

✅ Koppelingen met je CRM, facturatiesysteem, …

Wij bouwen webshops op maat in WooCommerce (WordPress)

Ja, je leest het goed: wij bouwen websites op maat en dat in WordPress. Gek zou je denken, want zoveel ontwikkelaars gaan je zeggen dat WooCommerce (WordPress) een slecht systeem is.

Dat spreken we graag tegen. In de juiste handen is WooCommerce een geweldig systeem voor zowel designer, ontwikkelaar, jijzelf en je klanten.

Doorheen de jaren hebben we best practices gecreëerd om WooCommerce webshops en WordPress websites veilig en supersnel te maken.

We bouwen je webshop ook zo dat je in enkele seconden een blog, producten of nieuwe ebook publiceert (als je de tekst al klaar hebt natuurlijk 😉).

WordPress wordt door meer dan 41% van alle websites op het internet gebruikt. Heb jij een coole functie in je hoofd, waar je website echt niet zonder kan? 9 kansen van de 10 heeft iemand daarvoor al een plugin gemaakt. Dat spaart enorm veel tijd en kosten uit, want die moet je niet op maat laten bouwen.

Heb je toch een functie, of koppeling met marketingsoftware of zelfs je CRM of facturatiesysteem nodig? Dan kunnen onze developer deze voor je bouwen!

Daarnaast is een WooCommerce webshop jouw eigendom. Je bent dus niet afhankelijk van één partij, zoals bij Shopify bijvoorbeeld het geval is. Daar hang je vast aan hoge abonnementskosten, en hoge transactiekosten. Met een WooCommerce webshop heb je meer vrijheid.

Om al die redenen kiezen wij voor WooCommerce.

Met trots kunnen we zeggen dat op de 7 jaar dat we actief zijn, nog geen enkele van onze websites gehackt is geweest. En dat terwijl de Biotech websites die wij bouwen een uur na lancering vaak al 8000 hacking attempts moeten doorstaan.

Veelgestelde vragen over webshops

hideme
Kan ik mijn webshop zelf beheren?

Jazeker! Wij bouwen je webshop zo dat je zelf alle inhoud kan aanpassen. Pagina’s bewerken, nieuwe blogs posten, producten toevoegen en aanpassen, promotie en kortingen opzetten .. is een fluitje van een cent.

Zelf geen tijd om je webshop aan te passen? Dan kan je rekenen op de inbegrepen development werkuren in onze hosting & onderhoud formules.

Zijn er maandelijkse kosten gebonden aan m'n webshop?

Een webshop brengt enkele lopende kosten met zich mee. Denk aan: hosting, domeinnaam, cookie & consent management modules, …

Je kan dit zelf in beheer nemen. De meeste van onze klanten kiezen wel voor één van onze hosting & onderhoud formules. Dit zijn all-in hostingpakketten met periodiek onderhoud, updates en inbegrepen werkuren voor inhoudelijke aanpassingen.

Zo’n all-in webshop formule begint bij ons vanaf €99/maand.

Hoe lang duurt het om m'n webshop te bouwen?

Een webshop bouwen kan snel gaan. Als de communicatie vlot verloopt, en we op snelle feedback van jou en je team kunnen rekenen, dan kijk je naar een doorlooptijd van 4 tot 12 weken. Afhankelijk van hoe complex je webshop is natuurlijk.

Kan mijn webshop over meerdere talen beschikken?

Zeker! De meerderheid van de webshop die wij bouwen zijn meertalig. Zowel de voorkant van je site, als mails die naar klanten gaan bijvoorbeeld, passen we aan naar de taal van je klant.

Zijn er subsidies voor het laten maken van een webshop?

Voor meertalige websites of webshops, waarmee bedrijven omzet willen genereren in het buitenland, kunnen rekenen op een subsidie van Flanders Invesment & Trade. Deze subsidie loopt op tot €4.500, wat de volledige, of een groot deel van kost van een website bij ons dekt.

Lees meer, en bekijk onze video, over de subsidie voor meertalige websites & webshops van het FIT.

Wat kost een professionele webshop laten maken?

Het korte antwoord: dat hangt er vanaf. Elke webshop is anders, en dus ook het uiteindelijke prijskaartje.

We geven je wel alvast enkele richtlijnen. Een eenvoudige webshops bouwen we vanaf €5.000. Dit zijn webshops met één taal, een ingebouwde facturatiemodule, payment providers en een koppeling naar bijvoorbeeld je logstieke partner.

Grotere en complexere webshops met integraties met marketingsystemen en meertaligheid bouwen we voor €7.500 à €15.000.

Voor websites verwijzen je graag door naar onze website pagina.

Waarom gebruiken jullie WooCommerce (WordPress) om websites te bouwen?

Oké, deze vraag krijgen we wel vaker. Vooral omdat pure techneuten doorheen de jaren WordPress een slechte naam hebben proberen geven. Het klopt dat een slecht ingestelde WordPress website traag is en best eenvoudig te hacken. Ook kennen veel mensen WordPress van de kant-en-klare template websites. Maar in de handen van het juiste team is WordPress een geweldig systeem.

We ontwerpen jouw website eerst volledig op maat in onze Adobe programma’s, met name Adobe XD. Daarna bouwen we dit ontwerp voor jou uit. Je krijgt dus een website op maat.

De website achteraf beheren? Dat is kinderspel. We zorgen dat jij zonder aan de code te hoeven komen, alle aspecten van je website kan wijzigingen.

Functies op maat? Geen probleem! Onze developers kennen WordPress vanbinnen en vanbuiten. Stel je vraag en wij weten je functie in te bouwen.

Ook koppelen op andere systemen zoals je e-mailmarketingsoftware, je CRM, facturatieprogramma, … is perfect mogelijk.

 

Daarnaast is een WooCommerce webshop helemaal van jou. Geen scenario’s zoals bij Shopify dus, waar je voor elke functie afhankelijk bent van dure abonnementen. En je shop die simpelweg verdwijnt wanneer je jouw abonnement stopzet.

 

Kortom: in de juiste handen is WordPress het ideale website systeem voor jouw nieuwe site.