Root Agency heeft een geweldige website ontwikkeld waarop potentiële klanten op een vlotte manier mijn portfolio kunnen bekijken en met 1 simpele klik in contact kunnen treden om bv. een offerte op te vragen. Daarnaast helpen ze mij nog steeds om doelgericht met een klein budget te adverteren op social media. Die campagnes hebben wel degelijk een groot effect op mijn klantenbestand. Ik organiseer ook elk jaar een event (kortfilmvertoning), de ticketverkoop is sindsdien bijna verdriedubbeld.

Wat mij vooral is bijgebleven van onze samenwerking is het aangename contact en ook de begrijpelijke manier waarop de mensen van Root Agency mij hun strategie uitlegden. De resultaten van de marketing campagne werden ook nauwlettend opgevolgd en bijgestuurd waar nodig. Hoe groot of hoe klein je budget ook is, ze zoeken steeds naar een juiste en verantwoorde manier om de beste resultaten te verkrijgen. Ik ben ook zeer tevreden over het prachtige logo dat ze voor mij ontwierpen.

Verbeterpunten zijn er denk ik altijd wel. Het goede aan Root Agency is dat zij echt luisteren naar je wensen maar ook naar je bezorgdheden. Ze spelen ook zeer kort op de bal. Wanneer er dan toch iets moet worden bijgestuurd gebeurt dit meteen.

Ruben Goffin

Regisseur
By Ruben Goffin