Jegezondheid.be/tasante.be

Een meertalige gezondheidswebsite met ingebouwde webshop & KBC-betaalknop

Klant: Hospidex
Sector: Medical
Wat we deden Webdesign | Webdevelopment

De Klant

Hospidex, gevestigd in Tienen (België), levert zorgoplossingen in specifieke domeinen in de zorgsector. Deze oplossingen zijn bedoeld voor eindgebruikers in de thuisomgeving, maar ook voor professionals in ziekenhuizen, verpleeghuizen, medische winkels en apotheken.

De Uitdaging

Hospidex is een leverancier voor vele producten en merken in de gezondheidszorg. Een van die merken is OMRON. Om de bekendheid van de OMRON-producten te vergroten, wilde Hospidex een website creëren die antwoord gaf op de vele vragen die klanten van OMRON over hun gezondheid konden hebben. Vragen variërend van hoe de ademhalingswegen te verzorgen, hoe de bloeddruk goed te meten en hoe pijn te verlichten. Terwijl ook een selecte reeks producten te koop wordt aangeboden met een on-site afrekenproces via KBC Payment Button.

Net als elke andere professionele website in België, was één taal niet genoeg. De website zou zowel naar het Nederlands als naar het Frans moeten worden vertaald. Elke taal met zijn eigen domeinnaam (jegezondheid.be en tasante.be) maar toch te beheren vanuit één dashboard.

Onze Oplossing

Het Resultaat

Bezoek hun website: https://jegezondheid.be