Root Agency behaalt Google Partner status voor Search, Display en Shopping Ads

Hey, goed nieuws! Als je op zoek bent naar een geweldige partner om je online zichtbaarheid te vergroten, dan is Root Agency de perfecte keuze voor jou. We zijn namelijk onlangs erkend als Google Partner voor Shopping, Search en Display Ads. Dit betekent dat we je kunnen helpen om de beste resultaten te behalen voor jouw bedrijf binnen de verschillende soorten advertenties op Google.

Als je werkt met een Google Partner zoals Root Agency, dan profiteer je van veel voordelen:

  1. Meer succes: Door te werken met een expert die toegang heeft tot de nieuwste strategieën en tools, kun je meer succes behalen met je online marketingcampagnes. En dat is toch wat we allemaal willen, nietwaar?
  2. Betrouwbaarheid: Als Google Partner voldoet Root Agency aan de hoge eisen die Google stelt aan de kwaliteit van de diensten. Dat betekent dat je werkt met een betrouwbare partner die jou kan helpen om je doelen te bereiken.
  3. Inzicht in resultaten: Als Google Partner moet Root Agency regelmatig rapporteren over de prestaties van jouw campagnes. Dat betekent dat je altijd inzicht hebt in hoe goed je campagnes presteren en hoe je ze kunt verbeteren.

En als je nog meer wilt halen uit je Google Ads campagnes, dan zijn hier drie tips die je kunt gebruiken:

  1. Definieer duidelijke doelen en meetbare resultaten voor elke campagne. Zo weet je zeker dat je op de goede weg bent en dat je het succes kunt meten.
  2. Zorg ervoor dat je advertenties en zoekwoorden regelmatig optimaliseert, zodat ze relevant blijven voor je doelgroep en je de prestaties kunt blijven verbeteren.
  3. Analyseer de resultaten van je campagnes en gebruik deze om toekomstige campagnes te verbeteren. Zo leer je wat wel en niet werkt en kun je nog meer succes behalen.

Om onze nieuwe status als Google Partner te vieren mogen we van Google €400 cadeau doen, na besteding van €400, aan nieuwe Google Ads accounts. Wil je graag starten met Google Ads? Of heb je al geëxperimenteerd en wil je meer leads genereren door jouw SEA nieuw leven in te blazen? Plan dan een marketing consultatie in met onze digitaal marketeer Bjorn, of contacteer ons via onze contactpagina.