Cuisi-Bathroom – 380 lokale leads in 3 maanden

Een interactieve calculator die 380 leads genereert met een conversiepercentage van 15%

Klant: Cuisi-Bathroom
Sector: Home & Living

De Klant

Cuisi-Bathroom staat garant voor topkwaliteit tegen een betaalbare prijs voor badkamer en keuken. Ze zijn een lokaal bedrijf in de buurt van Hoegaarden.

De Uitdaging

Het Cuisi-Bathroom team wilde dat hun website meer leads zou genereren. En dat zonder gebruik te maken van de klassieke kanalen zoals Google Ads. Het doel: opvallen tussen de concurrentie en met minimaal budget zoveel mogelijk resultaat halen.

Onze Oplossing

Samen met het Cuisi-Bathroom team maakten we een interactieve calculator in 2 talen. Met behulp van deze calculator kunnen klanten een idee krijgen van hoeveel hun badkamer of keuken renovatie zal kosten. Om de bruikbaarheid van de calculator te verbeteren zorgden we dat deze zowel op desktop- als op mobiel werkt.

Om de calculator te lanceren zetete Root Agency een lokale Facebook campagne op. Met een combinatie van carrousels en voor & na foto’s leidden we Facebook gebruikers naar de Cuisi-Bathroom website.

Het Resultaat

We kunnen gerust stellen dat de calculator- en lokale Facebook-campagnes een groot succes waren! Leads stroomden vanaf dag één binnen op sneltempo. Hieronder volgt een korte samenvatting van de resultaten:

✅ 380 leads in 3 maanden tijd

✅ €1,56 kosten per lead

✅ 15,19% conversie op de landingspagina

✅ een toename van 343,45% in websitebezoekers met een daling van 26,12% in bouncepercentage

Bezoek hun website: https://cuisi-bathroom.be/calculator/