Hamme Nieuwe Markt – 1700+ leads voor nieuwbouwproject in Hamme

Leadgeneratie en social media beheer voor een nieuwbouwproject van Ciril in Hamme

Klant: Ciril
Sector: Real Estate

De Klant

Nieuwe Markt is een uniek plekje in het centraal gelegen, charmante dorp Hamme. Hier kan je volop genieten van het dorpsleven met al haar terrasjes, winkels en culturele activiteiten op wandelafstand. En tegelijk ontsnap je aan de drukte van de grootsteden op jouw terras, in het park, of in de omringende natuur. Dat is wonen in Nieuwe Markt.

Nieuwe Markt is een interessante investering dankzij de centrale ligging en het nieuwe imago van Hamme en haar vernieuwde centrum. Hamme biedt heel wat faciliteiten in de buurt en is rustig en modern wonen.

Logo Nieuwemarkt

De Uitdaging

In de eerste plaats moest Nieuwe Markt bekend worden bij iedereen in en rond Hamme. Het uiteindelijke doel was om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren om het hele vastgoedproject snel te kunnen verkopen.

Onze Oplossing

Via digitale marketing en online advertising versterkten we de offline communicatie rond het project en het bijhorende lanceringsevent.
De 3 hoofddoelen binnen de campagnes waren merkbekendheid creëren, inschrijvingen voor het lanceringsevent stimuleren en leads genereren.
De ideale doelgroepen voor dit project waren investeerders, singles, koppels en senioren in en rond Hamme.
Het ultieme doel was het genereren van leads om het nieuwbouwproject te verkopen. We trackten marketing qualified leads in de vorm van nieuwsbrief inschrijvingen, brochure downloads via de website, brochure aanvragen via leadformulieren op facebook en engagement op social media. Sales qualified leads trackten we in de vorm van contactopnames via contactformulieren op de website, contactopnames via directe e-mail, contactopnames via telefoon, leadformulieren via remarketing advertenties en inschrijvingen voor het lanceringsevent.

Het Resultaat

Onze inspanningen reikten van websiteverkeer, naar inschrijvingen voor het lanceringsevent en tot engagement op social media posts. We zorgden er ook voor dat Nieuwe Markt bovenaan in Google stond voor iedereen in en rond Hamme die op zoek was naar een nieuw stekje. Aan de hand van Facebook ads, Instagram ads, Google ads en de projectwebsite genereerden we de nodige leads om de 2 gebouwen en kantoorruimtes van dit nieuwbouwproject te verkopen.

350+ Sales Qualified Leads
1350+ Marketing Qualified Leads

Bezoek hun website: https://nieuwe-markt.be/