IO Biotech – Corporate website voor een fase 3 Biotech bedrijf

Een nieuwe, beveiligde corporate website voor een biotech bedrijf dat op weg was naar de beurs

Klant: IO Biotech
Sector: Pharma & Biotech

De Klant

IO Biotech is een beursgenoteerde fase 3 biotech bedrijf dat nieuwe, immuunmodulerende kankertherapieën ontwikkelt op basis van hun T-win® technologieplatform.

Sinds 5 november 2021 is IO Biotech te vinden op de NASDAQ. Een lancering op de beurs waar we samen met het IO Biotech team naartoe gewerkt hebben.

De Uitdaging

In aanloop naar hun beursnotering zocht het IO Biotech team naar een vaste partij die webdevelopment op zich konden nemen. Zo startten onze gesprekken met Mikkel Dybkjær, toenmalig VP of Corporate Finance.

Tijdens onze gesprekken werd het al snel duidelijk dat hun oude Joomla website aan een grondige opknapbeurt toe was. Het IO Biotech team zocht ook meer dan enkel een websitebouwer. In de Biotech wereld gaan dingen snel. Daarom staan bij een bedrijf als IO Biotech onderhoud van de website en een snelle support na lancering hoog op de wishlist.

Onze Oplossing

Ons voorstel werd warm onthaald. We kozen voor een design op maat van IO Biotech, opgebouwd in het WordPress CMS.

Tussen de corporate en investor relations sites creëerden we een integratie die nieuwsitems automatisch synchroniseert.

Het Resultaat

De vernieuwde IO Biotech website lanceerden we meer dan 2 maanden voor hun beursgang, de uiteindelijke deadline.

Daarnaast geniet het hele IO Biotech team van een snelle opvolging van al hun vragen. We realiseren zelfs nu, bijna een jaar na website launch, updates en publicatie van persberichten op dezelfde werkdag van aanvraag.

Ten slotte is de website in goede handen. Na 10.000’en hack pogingen, wat niet ongewoon is voor een biotech bedrijf, is de website zo kraaknet als bij lancering. Dit dankzij ons wekelijkse onderhoud, strikte security maatregelen en een real-time firewall.

Bezoek hun website: https://iobiotech.com/