The Residence – 2650+ leads voor nieuwbouwproject in Antwerpen

Leadgeneratie en landingspagina voor een nieuwbouwproject van Ciril in Antwerpen

Klant: Ciril
Sector: Real Estate

De Klant

The Residence is een nieuwbouwproject in Antwerpen van Ciril. Een sterk ontwerp van HUB architecten; een totaalconcept van 93 luxueuze appartementen met zon georiënteerde terrassen in combinatie met een hotel van de Marriott groep. The Residence is een uitermate indrukwekkend concept en beschikt of privatieve ondergrondse parkings, waar alles voorzien wordt; staanplaatsen, motorparkings, fietsenstallingen en zelfs XXL parkings.

The residence logo

De Uitdaging

De belangrijkste uitdaging voor The Residence was om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren om het hele vastgoedproject zo snel mogelijk te verkopen. Ze hadden wel een simpele projectwebsite, maar die voldeed niet aan de eisen.

Onze Oplossing

Ons team bouwde de nieuwe landingspagina met de focus op laatste appartementen van The Residence. Websitebezoekers konden hier terecht om de brochure te downloaden of contact opnemen met de makelaars.
Om het project te promoten en leads te genereren, gebruikten we verschillende digitale kanalen, waaronder Facebookadvertenties, Instagramadvertenties en Google Ads. Via organische social media posts hielden we de Antwerpenaren op de hoogte van de evolutie van het project.

Het Resultaat

Dankzij deze inspanningen bereikten we een breed publiek in de regio Antwerpen, trokken de nodige aandacht naar het project en stimuleerden de interesse en de verkoop. The Residence slaagde erin haar doelstellingen te bereiken en het hele complex te verkopen. Wij zijn trots op onze bijdrage aan het success van dit indrukwekkende concept.

✅ 650+ Sales Qualified Leadsbold
2000+ Marketing Qualified Leads

Bezoek hun website: