Bree & Breughel – 670 leads voor nieuwbouwproject in Hasselt

Leadgeneratie en social media beheer voor een nieuwbouwproject van Ciril in Hasselt

Klant: Ciril
Sector: Real Estate

De Klant

Bree & Breughel is een kleinschalig nieuwbouwproject met prachtige architectuur van projectontwikkelaar Ciril. Je kan het zelf bewonderen op de hoek van de Breestraat en de Breughellaan in Hasselt. Bree & Breughel is een ontwikkeling van 20 architecturale appartementen met ruime terrassen. Een prachtige groene plek, perfect bereikbaar met alle vervoer, vlakbij de basisschool en op wandelafstand van centrum Hasselt.

De Uitdaging

Bree & Breughel moest in de eerste plaats bekend worden bij iedereen in en rond Hasselt. Het uiteindelijke doel was om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren om het hele vastgoedproject zo snel mogelijk te verkopen.

Onze Oplossing

Tijdens de ontwikkeling van het Bree & Breughel project hebben we met succes de interesse in het project hoog weten te houden. Hiervoor gebruikten we een combinatie van verschillende merkbekendheidscampagnes en betaalde promotie van organische berichten. Via organische social media posts promootten we zowel Bree & Breughel als de buurt waarin het project gelegen is. Na een succesvolle awarenessscampagne was het tijd om onze focus te verleggen naar meer directe leadgeneratie. Gezien de constante stroom van websitebezoekers implementeerden we ook remarketingcampagnes om de twijfelende kopers, nog een duwtje in de rug te geven.

Het Resultaat

Onze inspanningen resulteerden in een toename van merkbekendheid en websitebezoekers. De inspanningen van onze leadgeneratiecampagnes leidden onvermijdelijk tot een aanzienlijk aantal brochure aanvragen en contactaanvragen.

✅ 670 Sales Qualified Leads

Bezoek hun website: