Hastrid – 1500 leads voor nieuwbouwproject in Hasselt

Leadgeneratie en merkbekenheid vergroten voor een nieuwbouwproject van Ciril in Hasselt

Klant: Ciril
Sector: Real Estate

De Klant

Hastrid is een nieuwbouwproject in Hasselt door projectontwikkelaar Ciril. Rustig wonen in het groen maar toch dicht bij alles. Hastrid maakt betaalbaar wonen op een droomlocatie in Hasselt mogelijk: vlak naast de kleine ring, op een steenworp afstand van het bruisende centrum.

hastrid logo

De Uitdaging

Hastrid moest in de eerste plaats bekend worden bij iedereen in en rond Hasselt. Het uiteindelijke doel was om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren om alle nieuwbouwappartementen in dit vastgoedproject zo snel mogelijk te verkopen.

Ciril had al een sterke basis gelegd dankzij hun projectwebsite en enkele eerste testcampagnes met digitale marketing en leadgeneratie. Ciril riep ons te hulp omdat ze ontevreden waren met de resultaten van hun testcampagnes. Ons doel is om zowel de kwaliteit van de leads als het totale aantal vastgoed leads voor Hastrid te verhogen.

Onze Oplossing

Door de lage kwaliteit van hun leads verloren de makelaars veel tijd met niet kwalitatieve leads op te volgen. Door verschillende methodes zoals het stellen van extra controlevragen, verhoogden we de kwaliteit van de leads zodat de makelaars hun tijd zo efficiënt mogelijk konden spenderen.

Tijdens de ontwikkeling van het Hastrid project wisten we succesvol de buzz rond Hastrid levende te houden. Hiervoor gebruikten we een combinatie van verschillende merkbekendheidscampagnes en betaalde promotie van organische social media berichten. Na een succesvolle awarenessscampagne was het tijd om onze focus te verleggen naar meer directe leadgeneratie. Gezien de constante stroom van websitebezoekers implementeerden we ook remarketingcampagnes om de twijfelende kopers, nog een duwtje in de rug te geven.

Het Resultaat

Onze inspanningen resulteerden in een toename van merkbekendheid en websitebezoekers. De inspanningen van onze leadgeneratiecampagnes leidden onvermijdelijk tot een aanzienlijk aantal brochure aanvragen en contactaanvragen.

1500+ Sales Qualified leads

Bezoek hun website: https://www.hastrid.be/