Brouwmeester Werchter – 2000 leads voor nieuwbouwproject in Werchter

Leadgeneratie en social media beheer voor een nieuwbouwproject van Ciril in Werchter

Klant: Ciril
Sector: Real Estate

De Klant

Brouwmeester Werchter is een nieuwbouwproject in Werchter van Ciril. Brouwmeester is gelegen in het centrum van Werchter op de plek waar zich vroeger, sinds 1860, de loodsen van de oude brouwerij Jack-Op bevonden. Brouwmeester staat voor hedendaags wonen met maximale lichtinval, ruime terrassen en duurzame, onderhoudsvriendelijke materialen. Het project bestaat uit 3 nieuwbouwgebouwen met appartementen, huizen en een commerciële ruimte.

Brouwmeester logo

De Uitdaging

In de eerste plaats moest Brouwmeester Werchter bekend worden bij iedereen in en rond Werchter. Het uiteindelijke doel was om zoveel mogelijk kwalitatieve leads te genereren om het hele vastgoedproject snel te kunnen verkopen.

Onze Oplossing

Via digitale marketing en online advertising versterkten we de bestaande communicatie rond het project en het bijhorende lanceringsevent.

De 3 hoofddoelen binnen de campagnes waren merkbekendheid creëren, inschrijvingen voor het lanceringsevent stimuleren en leads genereren.

De ideale doelgroepen voor dit project waren senioren, jonge starters en koppels in en rond Werchter.

Het ultieme doel was het genereren van leads om het nieuwbouwproject te verkopen. We trackten marketing qualified leads in de vorm van nieuwsbrief inschrijvingen, brochure downloads via de website, brochure aanvragen via leadformulieren op facebook en engagement op social media. Sales qualified leads trackten we in de vorm van contactopnames via contactformulieren op de website, contactopnames via directe e-mail, contactopnames via telefoon, leadformulieren via remarketing advertenties en inschrijvingen voor het lanceringsevent.

Het Resultaat

Onze inspanningen reikten van websiteverkeer, naar inschrijvingen voor het lanceringsevent tot engagement op social media posts. We zorgden er ook voor dat Brouwmeester Werchter bovenaan in Google stond voor iedereen in en rond Werchter die op zoek was naar een nieuw stekje. Aan de hand van Facebook ads, Instagram ads, Google ads en de projectwebsite genereerden we de nodige leads om de 3 gebouwen van dit nieuwbouwproject te verkopen.

✅ 500+Sales Qualified Leads
✅ 1500+ Marketing Qualified Leads

Bezoek hun website: https://www.brouwmeesterwerchter.be/