Le Jules – Leadgeneratie voor nieuwbouwproject in Brussel

Leadgeneratie en social media beheer voor een nieuwbouwproject van Ciril in Brussel

Klant: Ciril
Sector: Real Estate

De Klant

Le Jules is een nieuwbouwproject in Evere van Ciril. Het gebouw is milieuvriendelijk ontworpen met regenwaterrecuperatie, centrale verwarming met een efficiënte warmtepomp en zonnepanelen die een deel van de elektriciteit opwekken.

Le Jules krijgt ruime balkons of terrassen, een groot gemeenschappelijk terras met uitzicht op een minibos, een centrale wasserette, 182 vierkante meter fietsenberging en 87 parkeerplaatsen.

Le Jules sale

De Uitdaging

Het promoten van de lancering van vastgoedproject Le Jules in Evere & omgeving in het Nederlands, Engels en Frans. De focus lag op het genereren van marketing qualified leads door brochuredownloads en sales qualified leads via lead formulieren en contactopnames via de website.

Onze Oplossing

Aangezien het project gericht was op een meertalig publiek in Brussel, waar Nederlands, Frans en Engels prominent aanwezig zijn, wisten we dat Facebook-advertenties een effectieve manier zou zijn om potentiële kopers te bereiken.

Ons team creëerde specifieke campagnes in het Nederlands, Engels en Frans, gericht op mensen in Brussel en omgeving. Naast de lokale bevolking richtten we ons ook op expats die in Brussel wonen, aangezien de stad een populaire bestemming is voor expats. We gebruikten verschillende advertentieformaten om verkeer naar onze website te trekken, genereerden marketing qualified leads via brochuredownloads en stimuleerden de verkoop met remarketing advertenties via leadformulieren. De campagnes waren ontworpen om potentiële kopers in de verschillende stadia van het kooptraject aan te spreken.

Het Resultaat

Dankzij onze inspanningen was de lancering van project Le Jules een succes. Door zowel de lokale bevolking als expats te bereiken, konden we een aanzienlijk aantal leads voor Le Jules genereren. In december 2022 werd het gehele project Le Jules aangekocht door de Brusselse huisvestingsmaatschappijen Everecity en SLRB-BGHM. Het project vlakbij het NAVO-hoofdkwartier in Evere, ooit een kantoorgebouw, zal vanaf 2025 moderne sociale huisvesting bieden aan 80 gezinnen.

Bezoek hun website: